Hoteldeal.be

Over ons

Bij Bookunited regelen we niet alleen een hotelovernachting, maar bieden wij altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie. Dit alles bieden wij aan in de vorm van totaalpakketten voor de beste prijs. Dus zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra’s die je moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg!

Onze reisspecialisten selecteren alleen arrangementen waarvan ze overtuigd zijn dat we, als Bookunited, de beste prijs kunnen garanderen. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar leuke extra’s die je verblijf nog specialer maken.

Bookunited biedt je de kans op een overzichtelijke manier het juiste arrangement te vinden dat bij je past. Via de website krijg je door duidelijke zoekcriteria in één overzicht de bijpassende arrangementen te zien. Kies en boek hier het gewenste arrangement en je kunt zonder vakantiestress weg!

Zo blijf je op de hoogte van de beste deals

Elke dag komen er weer een nieuwe, vaak kortlopende arrangementen online. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele actie meer. Je kunt zelf bepalen hoeveel dagen in de week je de nieuwsbrief wilt ontvangen!

Wil je niet elke dag een nieuwsbrief ontvangen? Je kan via de nieuwsbrief de frequentie aanpassen naar bijvoorbeeld 1x per week! Als je op vakantie gaat, kan je ook aangeven bijvoorbeeld even 2 weken geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen en mocht je onze acties helemaal niet meer leuk vinden dan kan je je onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal