Kerstmarkten in de Elzas incl. excursies en verblijf op boot
Geniet 4 dagen van de kerstsfeer in de Elzas o.b.v. volpension incl. excursies en verblijf op een boot

Ontdek de kerstmarkten in de Elzas die ons terug in de tijd van de traditionele feesten brengen. Je zal vol bewondering staan voor deze wereld van heerlijke parfums, ambachtelijke schatten en lichtjes die zich rond de steegjes ontvouwen voor verrassende en heerlijke ontmoetingen. Geniet van de gezellige sfeer die deze tijd van het jaar.

Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x lunch (op dag 2 en 3)
  • Dagelijks diner aan boord
  • Excursie Colmar en wijnroute incl. proeverij
  • Excursie naar Straatsburg en de kerstmarkt
  • Inclusief haventaksen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de lounge
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Inscheping haven Straatsburg
Inscheping om 18.00 uur. Avondmaaltijd aan boord. De avond kun je zelf invullen.

Dag 2: Excursie Colmar, de wijnroute
Vertrek per touringcar in het gezelschap van een begeleider naar Colmar. Korte verkenning van het historisch stadscentrum samen met de begeleider. Van het museum Unterlinden (onder de linden) in de wijk Klein Venetië en de collegiale Sint-Martinuskerk tot het Pfisterhuis en het Koïfhus zul je bekoord worden door "de meest Elzasser stad".

Lunch onderweg (drank niet inbegrepen).

Na de lunch, vertrek per bus om de Wijnroute te ontdekken. Je ontdekt het wijngebied van de Elzas en zijn zeven druivensoorten door charmante pittoreske dorpjes te doorkruisen. Je komt onder meer door Riquewihr, de parel van het wijngebied, Ribeauvillé, de stad van de dorpsmuzikanten, Kaysersberg, de geboortestad van Dr. Schweitzer. Je maakt kennis met de beroemde ooievaars, de geluksbrengers van de Elzas en in talrijke lokale legendes. Je houdt halt in een kelder van de streek om er de beroemde wijnen van de Elzas te proeven waar de witte wijn heer en meester is.

Terugkeer naar de boot per bus.

Dag 3: Excursie Straatsburg
Bezoek aan het oude Straatsburg en de kerstmarkten met de gids. Vrije namiddag. Daarna ontdekking van de Kerstmis lichtjes van de stad.

Dag 4: Einde reis
's Ochtends kun je nog genieten van een ontbijtbuffet. Je dient vandaag om 09.00 uur uit te checken.

(Kerstmarkt)boot in Straatsburg
Rue du Havre,
Straatsburg, Frankrijk
Kaart
Rue du Havre, Straatsburg, Frankrijk

De kerstmarktboot in Straatsburg is gelegen in de haven van Straatsburg. Geniet van een comfortabel verblijf aan boord in een dubbele cabine met airconditioning, douche en toilet. Iedere ochtend kun je aan boord genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast beschikt de boot ook over een gezellig restaurant en animatie.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal