Fly & drive langs de Amalfikust in Italië incl. autohuur
8, 11, 12 of 15-daagse fly & drive langs de Amalfikust in Italië incl. autohuur

Ontdek de prachtige Amalfikust! Bezoek de prachtige olijfboomgaarden, mysterieuze grotten en kleine strandjes. Deze regio heeft je ontzettend veel te bieden! Bij aankomst op de luchthaven van Napels hoef je alleen nog maar je huurauto op te halen en de fly & drive kan beginnen! Ontdek alle bezienswaardigheden, rijd langs de ruige kust, geniet van het heerlijke Italiaanse eten, de leuke winkeltjes en eeuwenoude cultuur. Met de huurauto heb je alle vrijheid om van het prachtige Italië te genieten. Op naar la bella Italia!

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 10, 11 of 14 overnachtingen
 • 7, 10, 11 of 14 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven of Charleroi
 • 8, 11, 12 of 15 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Bezoek o.a. Napels, Sorrento en Avellino
 • Tip: beklim de Vesuvius en bezoek Pompeï
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1: aankomst luchthaven Napels (ca. 10 km)
Vandaag vlieg je vanaf Eindhoven, Amsterdam of Charleroi naar de prachtige stad Napels. Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar Villa Buonanno****, het eerste hotel van deze week. De accommodatie ligt op ca. 10 km van het vliegveld.

Dag 2: Vandaag kun je Napels op eigen gelegenheid ontdekken. De stad kent een rijke geschiedenis. Bezoek hier o.a. Vulkaan Vesuvius, Castel Nuovo en één van de vele prachtige paleizen die de stad rijk is. Je overnacht weer in Villa Buonanno****.

Dag 3: Napels - Sorrento (ca. 47 km)
Op dag 3 reis je door naar Sorrento. Hier verblijf je in Hotel Alpha****. De plaats Sorrento is o.a. erg populair omdat het dicht bij enkele grote trekpleisters ligt. Een voorbeeld hiervan is Pompeï, één van de best bewaarde Romeinse provinciesteden. Tevens heb je vanaf Sorrento een prachtig uitzicht over de baai van Napoli en wordt de stad beschouwd als één van de mooiste steden in Italië.

Dag 4&5: Sorrento - Salerno (ca. 60 km)
Op dag 4 neem je afscheid van Sorrento en vertrek je naar Salerno. Salerno is een stad met een uitzonderlijk landschap en architecturale schoonheid die op je wacht en je uitnodigt om langs haar kleine straten te wandelen, de winkels en de oude huizen van Via Mercanti te bezoeken en natuurlijk een avondwandeling langs Lungomare Trieste te doen. Je overnacht hier twee nachten in Novotel Salerno Est Arechi****.

Dag 6&7: Salerno - Paestum (ca. 33km)
Vandaag reis je verder naar Paestum. Hier verblijf je in twee nachten in BW Premier Collection Esplanade Boutique Hotel***. Paestum is één van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in Italië en beschikt over enkele van de mooiste en best bewaarde dorische tempels ter wereld.

Dag 8: Paestum - Luchthaven Napels (ca. 106 km)
Op dag reis je weer terug naar Napels en maak je je op voor de terugreis terug naar Eindhoven, Amsterdam of Charleroi.

Let op! Het is mogelijk dat je voor enkele wegen tol moet betalen. Deze kosten zijn exclusief.

Bij 10 nachten verblijf je één nacht langer in Napels, Sorrento en Salerno.
Bij 11 nachten verblijf je één nacht langer in Napels, twee nachten langer in Sorrento en één nacht langer in Salerno
Bij 14 nachten verblijf je twee nachten langer in Napels, twee nachten langer in Sorrento, twee nachten langer in Salerno en één nacht langer in Paestum

Belangrijk: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Relais Villa Buonanno
Viale Buonanno 10,
Cercola, Italië
Kaart
Viale Buonanno 10, Cercola, Italië

Relais Villa Buonanno is gevestigd in een uniek historisch gebouw uit de 17e eeuw in Cercola. De villa wordt omgeven door een Engelse tuin en beschikt over een restaurant en een wijnbar waar wijn- en bierproeverijen worden georganiseerd. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Easyjet, Ryanair, Transavia of een gelijkwaardige luchtvaartmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 800,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Het is mogelijk om de auto te upgraden naar categorie B. Je krijgt dan een Ford Fiesta, Fiat Punto of een gelijkwaardige auto. Mocht je gebruik willen maken van deze upgrade, neem dan contact op met ons service center.

Kosten upgrade categorie B:
Augustus: € 209,00 per week
September: € 139,00 per week
Oktober: € 79,00 per week
November t/m maart 2020: € 69,00 per week

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal