Onvergetelijke reis door Noorwegen: Vision of the Fjords v.a € 1.099,00 p.p.
7-daagse rondreis door de Fjorden van Noorwegen incl. vlucht, excursie en meer!

Ontdek Noorwegen in zijn prachtige winterkleuren! Deze 7-daagse rondreis begint in Oslo en eindigt in Bergen. Tijdens de reis kom je langs prachtige plaatsen en bezienswaardigheden. Geniet van het wilde landschap, de besneeuwde fjorden, imposante bergen en ijzige gletsjers en rivieren van honderden kilometers. Te midden van al dit moois vind je gemoedelijke steden en sfeervolle vissersplaatsen.

Daarom is dit een goede deal
 • 6 overnachtingen
 • Vlucht Amsterdam - Oslo
 • Vlucht Bergen - Amsterdam
 • 2 x diner in Flam op dag 3 en 4
 • Trein van Oslo naar Flåm
 • Excursie naar de Nærøyfjord (in groep)
 • Engels sprekende begeleiding tijdens de reis
 • Hoge bergen, fjorden, watervallen & meren
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1: Aankomst Oslo
Welkom in het prachtige Noorwegen! Na aankomst reis je (op eigen gelegenheid ) naar het hotel. Je kunt er ook voor kiezen om tegen betaling alvast een transfer bij te boeken. Je overnacht de aankomende twee nachten in Thon Hotel Opera****.

Dag 2: Oslo
Je hebt vandaag een hele dag de tijd om op eigen gelegenheid de hoofdstad van Noorwegen te verkennen. De belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo zijn onder andere het parlementsgebouw, het Nationaal Theater, het operagebouw , de ‘Aker Brygge’ buurt met haar vele restaurants en musea en het Akershus Slott. Breng ook zeker een bezoek aan het Vigelandspark, een prachtig park met beeldhouwwerken van beeldhouwer Gustav Vigeland. In totaal zijn er ruim 200 beeldwerken te zien die symbool staan voor het leven van de mens. Daarnaast is het een absolute aanrader om naar de Holmenkollen te gaan, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Je overnacht weer in Thon Hotel Opera****.

Dag 3: Oslo - Flåm
Na het ontbijt ontmoet je de gids en vertrek je naar het treinstation, waar je aan boord gaat van de trein richting Myrdal. Bij aankomst in Myrdal stap je over op de beroemde Flåmsbana naar Flåm. Deze spoorweg is een van de steilste trajecten ter wereld, met een stijging van 865,5 meter over 20 kilometer lengte. Onderweg kun je genieten van prachtige uitzichten. Bij aankomst op het station in Flåm kun je lopend naar het hotel. 's Avonds kun je hier aanschuiven voor een heerlijk diner. Je overnacht de aankomende twee nachten in het Fretheim Hotel****.

Dag 4: Flåm
Vandaag staat er een excursie naar de Nærøyfjord op de planning. De Nærøyfjord is 17 kilometer lang, smal en ongerept en wordt omsloten door bergen van 1700 meter (5600ft) hoog. De fjord is op het smalste punt slechts 300 meter breed. De Nærøyfjord en de omgeving staan op de wereldmonumentenlijst van UNESCO. De excursie start in Flåm en is een combinatie van cruise en bus. 's Avonds kun je in het hotel weer aanschuiven voor een diner. Je overnacht weer in het Fretheim Hotel****.

Dag 5: Flåm - Bergen
Na het ontbijt kun je op eigen gelegenheid Flåm ontdekken of je kunt tegen betaling ter plaatse een excursie boeken. 's Middags vertrek je met de trein naar Bergen: een internationale stad rijk aan historie en tradities. Je kunt de rest van de dag zelf invullen. Je overnacht de aankomende twee nachten in het Zander K Hotel****.

Dag 6: Bergen
Het is tijd om Bergen te verkennen! Vandaag heb je de hele dag om op eigen gelegenheid de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken. Tip: Bezoek de Bryggen, de oude Hanzekade waar de eerste huizen van Bergen zijn gebouwd en opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Loop vervolgens over de gezellige drukke vismarkt van Bergen, gelegen in het midden van de stad. In het stadsgedeelte Paradis, moet je absoluut het huis van de componist Edvard Grieg bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om tegen betaling een excursiepakket te boeken. Je overnacht weer in het Zander K Hotel****.

Dag 7: Terugvlucht naar Amsterdam
Na het ontbijt vertrek je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Bergen. Vanuit hier vlieg je terug naar Amsterdam en ben je weer een ervaring rijker!

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Thon Hotel Opera
Dronning Eufemias gate 4,
Oslo, Noorwegen
Kaart
Dronning Eufemias gate 4, Oslo, Noorwegen

Thon Hotel Opera is rustig gelegen, op slechts 100 meter van het centrale station van Oslo. Alle kamers hebben een luxe uitstraling en beschikken standaard over een telefoon, minibar, flatscreen-televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Norwegian, SAS, KLM of een gelijkwaardige luchtvaartmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal