Fly & drive Baltische Staten incl. vlucht
10-daagse fly & drive door Litouwen, Letland en Estland incl. vlucht, huurauto en 3*-hotels

Geniet tijdens deze 10-daagse fly & drive vakantie van het mooiste dat de Baltische Staten te bieden hebben. Zo reis je van Vilnius, naar Riga, naar Tallinn en vervolgens weer terug naar Vilnius. Op de luchthaven van Vilnius staat de huurauto voor je klaar. Je hebt gedurende de vakantie alle vrijheid om te doen wat je wilt. De hotels zijn al voor je gereserveerd, dus je hoeft je nergens druk over te maken. Dit zorgt ervoor je je geheel ontspannen deze prachtige steden kunt verkennen.

Daarom is dit een goede deal
 • 9 overnachtingen incl. ontbijt
 • Retourvlucht Eindhoven - Vilnius
 • 10 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3*-hotels
 • Zie in 1 reis, 3 prachtige hoofdsteden
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Programma 10-daagse rondreis Baltische Staten

Dag 1: Eindhoven - Vilnius
Vanaf Eindhoven vlieg je naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Hier haar je op de luchthaven je huurauto op. Overnachting in Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius***

Dag 2: Vilnius - Trakai - Vilnius (50 km.)
Vandaag heb je de tijd om Vilnius te verkennen. Ontdek een schatkamer vol met bochten, straten en kleurrijke gebouwen in de oude binnenstad. Verken de kathedraal, de Petrus- en Pauluskerk en de Poorten van de Dageraad. In de middag rijd je naar Trakai (25 km), de voormalige hoofdstad van het Groothertogdom Litouwen. Bezoek het kasteel met rode bakstenen dat idyllisch aan een meer ligt en proef hier het nationale gerecht van Kibinai in een van de tavernes aan het meer.
Overnachting in Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius***

Dag 3: Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundale - Riga
Na het ontbijt rijd je naar Riga, de hoofdstad van Letland. Maak een stop bij de Heuvel der Kruisen (16 km van Šiauliai), de onvergetelijke plaats met duizenden kruisen op twee kleine heuvels. Hierna vervolg je de rit naar Riga. Aan te raden is een stop te maken in Rundale. Bezoek hier het Rundale Paleis uit de 18e-eeuw. Het is een prachtig voorbeeld van het vroege werk van de beroemde Italiaanse architect F. B. Rastrelli. Aankomst in Riga, check-in in het hotel.
Overnachting in Rixwell Hotel Konventa Seta***

Dag 4: Riga
De hele dag heb je om Riga te verkennen. Rijd langs de centrale boulevards van Riga, geniet van het uitzicht op de City Canal Parks, de Bastion Hill, de Kruittoren, het Letse Nationale Theater, het Museum voor Schone Kunsten, de Art Nouveau-gebouwen aan het begin van de 20e eeuw, het Vrijheidsmonument, de Universiteit van Letland, de Letse Nationale Opera en de rivier de Daugava. Tijdens een wandeling door de stad zul je genieten van de schoonheid van de oude Hanzestad: pittoreske straatjes, de domkathedraal, de St.Peterskerk, de oude gildehuizen, de Zweedse poort, de St.Jacob-kerk, het parlementsgebouw en het oude kasteel van Riga.
Overnachting in Rixwell Hotel Konventa Seta***

Dag 5: Riga - Pärnu - Tallinn (300 km.)
's Morgens, na het ontbijt, rijd je naar Tallinn met een stop in Pärnu, Estlands 'Zomer hoofdstad'. Dit stadje staat bekend als een zomers gezondheidsresort sinds de eerste spa hier in de jaren 1830 werd geopend. Hierna vervolg je de rit naar Tallinn. Aankomst in Tallinn, inchecken bij het hotel.
Overnachting in Hestia Hotel Seaport***

Dag 6: Tallinn
Doop je onder in de oude middeleeuwse binnenstad van Tallinn. Loop over de geplaveide straten van de oude stad, bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden: de Toompea-heuvel met zijn kasteel, de Alexander Nevski-kathedraal, de Koepelkerk en het gebouw van het Estse parlement. Maak prachtige panoramische foto's terwijl je langs mooie uitkijkplatforms loopt. In het onderste deel van de oude stad vind je het middeleeuwse stadhuis, St. Olav's en Nicholas kerken.
Overnachting in Hestia Hotel Seaport***

Dag 7: Tallinn - Tartu - Sigulda (380 km.)
Vandaag vertrek je na het ontbijt richting Sigulda. Maak een tussenstop in Tartu, de op één na grootste stad in Estland. Je kunt hier een rondleiding door de stad Tartu maken, Je bezoekt dan de Tartu University, Toome Hill Park met zijn monumenten, sculpturen, bruggen en ruïnes van de gotische kerk, een panoramisch uitzicht op de stad met de Jaani-kerk en Stadhuisplein. Hierna vervolg je je rit naar Sigulda (Letland). Aankomst in Sigulda, check-in in het hotel.
Overnachting in Hestia Hotel Seaport***
Hotel Sigulda***

Dag 8: Sigulda - Vilnius
Je rijdt vandaag naar Vilnius waarbij je een stop kunt maken in het Gauja National Park en een bezoek aan het kasteel van Turaida en de ruïnes van de 13e eeuw Kruisvaarderskasteel in Sigulda kunt maken. Hierna rijd je door naar Vilnius. Aankomst in Vilnius, inchecken bij het hotel.
Overnachting in Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius***

Dag 9: Vilnius - Kaunas - Vilnius
Vandaag kun je ervoor kiezen om een dagtocht naar Kaunas te maken, de op een na grootste stad van Litouwen. Bezoek de ruïnes van het kasteel, het Stadhuisplein met zijn indrukwekkende monumenten of de kathedraal. Zorg ervoor dat je in het oude centrum langs de Laisves wandelt oftewel voetgangerstraat (de Avenue of Liberty). Dit is de belangrijkste winkel- en horecastraat van Kaunas.
Overnachting in Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius***

Dag 10: Vilnius - Eindhoven
Na het ontbijt keer je terug naar de luchthaven van Vilnius. Hier lever je de huurauto weer in en vlieg je terug naar Eindhoven.

Comfort Hotel LT - Rock 'N' Roll Vilnius
Kauno g. 14,
Vilnius, Litouwen
Kaart
Kauno g. 14, Vilnius, Litouwen

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius is het eerste hotel van de rondreis door de Baltische Staten. Het is een modern hotel met een muziekthema en zijn eigen rockradiozender. Het hotel biedt gratis toegang tot een 24-uursfitnessruimte en gratis WiFi. De historische binnenstad van Vilnius ligt op minder dan 10 minuten wandelen.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Wizzair.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van Wizzair van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar. Ben je jonger dan 23 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Overige informatie
Belangrijke informatie

Belangrijk:

 • Bijkomende kosten tijdens de reis, zoals bijvoorbeeld tol en parkeren zijn niet inbegrepen.
 • Alle genoemde bezienswaardigheden in de reisbeschrijving hierboven zijn suggesties, mocht je dit willen doen dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.
 • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
Inchecken
Vanaf 15:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
24 uur
Toeristenbelasting
Er zijn mogelijk een toeristenbelasting en/of servicekosten van toepassing. Deze dient ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal